4 Ocak 2019 Cuma

Ücretli Program veya Uygulamaları Ücretsiz Almak!

  8 yorum
Görüntüleme

Biz insanlar genelde kullanacağımız yada kullandığımız program veya uygulamaların demo'dan ziyade full lisanslı sürümünü kullanmak isteriz. Çünkü bildiğiniz gibi demo ürünler genelde 1 hafta kullanılıp sonrasında Geri Dönüşüm Kutusunu boyluyorlar. Bugün size güzel bir web site önerim var. Önereceğim web sitenin adı Giveaway Of The Day. Her gün Windows'ta, Android'de ve iOS'da günlük ücretsiz olan uygulamaları sunuyorlar. Piyasa değeri onlarca dolar olan uygulama veya aplikasyonları tamamen ücretsiz bir şekilde bu web siteden temin edebiliyorsunuz, üstelik indirdiğiniz program ve aplikasyonlar lisanlı ve full sürüm olarak elinize ulaşıyor.

Sizden herhangi bir kredi kartı bilgisi, banka numarası, TC Kimlik numarası gibi bazı bilgiler istemiyorlar hatta üyelik sistemi bile yok. yapmanız gereken siteye girmek, günün ücretsiz uygulamalarına bakmak ve beğenirseniz onu indirmek, işte bu kadar basit. Web sitenin Türkçe destekli linki https://tr.giveawayoftheday.com/ bu şekildedir.

8 yorum :

  1. Teşekkürler Arif bilgi için desteğe devam her gün

    YanıtlaSil
  2. Daha önceden de biliyordum ama uzun zamandır unutmuştum. Tekrar bir bakayım; teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Takibinize geldim. Burada benim çok bilmediğim ve öğrenmek istediğim teknik bilgileri paylaşıyorsunuz. Keyifle okuyacağım. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. çok iyi düşünülmüş bir hizmet. Bir sorum olacak mesela bugün ücretsiz olan programları yarın indirmek istediğim zaman paralı mı oluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yalnızca 24 saatliğine ücretsiz olan uygulamalar gösteriliyor sitede

      Sil