28 Aralık 2018 Cuma

TelefonOnay.com Nedir?

  2 yorum
Görüntüleme

Biliyorsunuz ki sosyal medyada telefon ile hesabınızı onaylamak çok önemli ve meşakkatli. Sürekli kendi hesabınızda olmak istemeyebiliyorsunuz. Başka hesaplar açıp onlar ile de ilgilenmek isteyebiliyorsunuz. Fakat telefon numaranız kendi hesabınıza bağlı olduğu için hesabınız en ufak bir sorunda askıya alınıyor, kapatılıyor veya fesh ediliyor. Bu gibi sorunları artık dert etmenize gerek yok. TelefonOnay.com sizi bu dertten kurtarabilmek için kurulmuş, kusursuz çalışan ve çokta uygun fiyatlı bir sistem.

Yapmanız gerekenler çok basit, telefononay.com adresine girdiğinizde sizi güzel bir arayüz karşılıyor. Hemen yeni bir hesap açarak ilk adımı gerçekleştirebilirsiniz. E-posta adresiniz ile kayıt olduğunuz bu sistemde, sistem size özel bir şifre belirliyor bu şifre e-posta adresinize geliyor ve ilk girişinizi o şifre ile yapıyorsunuz. Sonrasında dilerseniz şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Sitede bir çok sosyal medya için telefon hizmeti mevcut. En başta Facebook, Google, Instagram, Twitter olmak üzere bir çok mecra için telefon hizmeti alabilirsiniz. Bakiyenizi doldurup, doldurduğunuz bakiyeniz ile tek kullanımlık telefon numarası alabilirsiniz ayrıca 20 TL ve üzeri ödemelerinize %10, 50 TL ve üzeri ödemelerinize %15, 100 TL ve üzeri ödemelerinize %20 BONUS sağlanmakta.

Referans Linkim ile Kaydolmak İçin Tıklayın

2 yorum :

  1. telefononayı yeni öğrendim faydalı bilgi teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site sahibi ile biraz muhabbet ettim gayet sıcak kanlı bir insan, siteyi kullanmanızı tavsiye ederim

      Sil