6 Ocak 2019 Pazar

Instagram Keşfete Çıkmak

  4 yorum
Görüntüleme
Instagram Nedir?
Instagram, 6 Ekim 2010 tarihinde piyasaya sürülen, sosyal medyada ücretsiz bir şekilde fotoğraf ve video paylaşmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. Piyasaya sürüldüğünden beri Dünya üzerinden büyük ilgi gören ve en çok kullanılan uygulamalar arasındadır.


Instagram Keşfet Nedir?
Keşfet bölümü alt tarafta bulunan büyüteç ikonuna tıkladığınızda karşınıza çıkar. İlgi alanlarınız, beğendiğiniz, kaydettiğiniz veya yorum yaptığınız gönderilere benzer olan gönderileri sizlere sunar ve bu şekilde birbirinden habersiz olan Instagram kullanıcıları arasında güzel bir etkileşim sağlamaya yarar.


Instagram'da Gönderilerinizi Keşfete Nasıl Çıkartabilirsiniz?
Instagram'da aslında çok zor gibi görülen ama aslında çok kolay olan o olaydan bahsedeceğim şimdi sizlere. Keşfete çıkabilmek aslında bir anlamda SEO yapmak gibi bir şey de denilebilir. SEO'yu bilen arkadaşların çok kolay bir şekilde keşfete çıkabileceğine de eminim. Öncelikle ilk yapmanız gereken hesabınızı kullanıcıları açık hale getirmek yani gizliden çıkartmak. Hesabınız gizlide iken hiç bir şekilde keşfete çıkamazsınız. Gizli hesaplar ile instagram takipçi almanız da mümkün değil.

Hesabınızı gizliden çıkarttıktan sonra kullandığınız hesap hangi alan ile ilgili ise o alana yönelik hashtag'leri incelemeniz gerek. Örnek vermek gerekirse bir mizah hesabı ile uğraşıyorsanız #mizah #komik #komedi gibi hashtag'ler kullanarak Instagram'da mizah veya komedi sayfaları ile ilgilenen kullanıcıların keşfetlerine çıkabilirsiniz.

Şimdi "ee ben bunları yaptım ama tık yok" diyebilirsiniz, sadece bu işlemleri yaparak bir kaç kişinin keşfetine çıkabilirsiniz çünkü. Asıl önemli olan ayarladığınız gönderinin etkileşiminin yüksek olmasıdır. Gönderi etkileşimi arttırmak için bize gerekli olan tek şek Instagram panelleri. Fake bir hesap açarak Instagram panellerine gireceksiniz. Beğeni, yorum, kaydetme ve hikaye izlenme servislerini kullanmalısınız. İsteğe göre beğeni ve yorum hizmetini kullanmayabilirsiniz fakat kaydetme ve hikaye izlenme servisi gönderinizin ve hesabınızın etkileşimlerini olumlu yönde, başarılı bir şekilde arttıracağından kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Keşfete Çıkmak İçin Ekstra Yöntem
Bazı web sitelerinden instagram takipçi al veya etkileşim alarak keşfete çıkabilmeniz mümkün. Gerçek takipçiler ve beğeniler sayesinde profilinizi güçlendirmek için : https://www.bluedanismanlik.com


Bana ait Keşfete çıkmak ile ilgili Youtube Videosu
Video bana aittir konuda değindiğim "panel işlemlerini" videoda da gösteriyorum.



4 yorum :

  1. Bilgilendirici yazılar için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel makale olmuş ellerinize sağlık başarılar dileriz.

    YanıtlaSil