7 Aralık 2018 Cuma

Yeni bir web site açtıktan sonra ne yapılmalı?

  Hiç yorum yok
Görüntüleme

• KENDİNİZE HAS TASARIMLARI KULLANIN 

Eğer tasarımlama ve kodlamada pek bir bilginiz yoksa , bu konuda profesyonellerden ücretli bir şekilde yardım alabilirsiniz.Çünkü bazı insanlar tasarıma , görselliğe aşırı derecede önem veriyor.
Ve buda o insanların sitenizde kalma süresini dahada uzatır.

• SİTENİZ İÇİN BİR SİTE HARİTASI VE ROBOTS.TXT DOSYASI HAZIRLAYIN 

Siteniz için en uygun site haritası ve robots.txt dosyasını oluşturmaya özen gösterin , çünkü görsellik insanlara hitap ederken site haritası ve robots.txt dosyaları arama motorlarına hitap ediyor.

• GÜNCEL VE ÖZGÜN İÇERİKLER YAZIN 

İnsanlar bir arama yaptığında çoğunlukla genellikle hep aynı içeriğe bakmaktadır . Çünkü günümüzde alıntı yapan web sitelerinin sayısı gittikçe artmaktadır , insanların sizi özel olarak görmesi için güncel ve özgün içeriklerden yana olmalısınız.

• SOSYAL MEDYA 

Webmaster'ler için vazgeçilmez olan imleme siteleri , daha fazla kitleye hitap etmek için daha önceden oluşturmuş olduğunuz Facebook , Intagram , Tumblr ve Pinterest gibi sosyal medya sitelerini tercih edebilirsiniz.

• DIŞARIDAN LİNK ALIP SİTEYİ TANITMAK 

Aldığınız hit az geliyor , ve kazanç yapamıyorsanız bunu denemenizde fayda var . Daha fazla kitleye hitap eden web sitelerinden link alıp , makale alıp sitenizi tanıtabilirsiniz. Ama şunu unutmayın bu adımı uygulamadan önce aşağıdaki 'İÇ SEO' adımını uygulayın.

• İÇ SEO UYGULAMASI 

Sitenizde her şeyi halledip , yayınladınız ve bittiğini düşündünüz , ama sadece bir web siteyi ayakta tutmak sadece bunlarla yeterli değildir.Bu konuda başka bir makale hazırlayacam ona da göz atabilirsiniz.

• GÜVENİLİR HOSTİNG VE ÖZGÜN DOMAİN •

Tüm adımların öncesinde geliyor , arka sıraya almamın sebebi sonradan aklıma gelmesidir. Web siteniz için aklınızdan bir proje geçiyor , ve bunu insanlara gösterip , yayınlayabilmek için bir hosting ve bir de domain lazım. Tabiki bunların ücretlisi de var ücretsizi de biz ücretliden yanayız , çünkü verdiğiniz emeğin harap olmasını istemeyiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder