7 Aralık 2018 Cuma

Xiaomi Mi 9 rakiplerine meydan okuyacak!

  Hiç yorum yok
Görüntüleme

Xiaomi’nin amiral gemi modelleri uygun fiyatı nedeniyle dünya genelinde çok yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Xiaomi Mi 8 modeli ile büyük bir başarı elde eden Çinli üretici, aynı başarıyı önümüzdeki yıl Xiaomi Mi 9 ile sürdürmeyi düşünüyor. Akabinde, Galaxy S10 gibi güçlü rakipler önümüzdeki yıl rekabeti oldukça kızıştıracak.

Xiaomi Mi 9 özellikleri ile rakiplerine meydan okuyacak!
2019’un ilk çeyreğinde tanıtılması beklenilen Mi 9, geçtiğimiz saatlerde tanıtımı gerçekleştirilen Snapdragon 855’den güç alacak. Bu nedenle performans konusundaki tüm soru işaretleri şimdiden ortadan kalkarken, cihazı ön plana çıkartan özelliklerinden birisi de, yüksek seviyeli kamerası olacak.


Günümüzde trend haline gelen çoklu arka kamera Mi 9’da da karşımıza çıkacak. Böylece Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde toplamda 48 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumu yer alacak. 6 GB ve 8 GB RAM ile gelecek olan akıllı telefonun, 10 GB RAM‘e sahip olan özel bir versiyonu daha bulunacak.

Tüm bunların yanı sıra 2019 yılında satışa sunulacak olan birçok amiral gemisi gibi ekrandan parmak izi okuma özelliği ile gelecek olan Xiaomi Mi 9, AMOLED bir panele ev sahipliği yapacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder