6 Aralık 2018 Perşembe

Resimdeki Yazının Font'unu Öğrenmek

  2 yorum
Görüntüleme

Elinizde bir resim var, resimdeki yazı tipini çok beğendiniz, kendi sitenizde veya kendi çalışmalarınızda kullanmak istiyorsunuz fakat font'un imini cimini bilmiyorsunuz, peki bu durumda ne yapacaksınız. Aslında yapmanız gerekenler o kadar basit ki. Biz, yapmanız gerekenleri sizler için biraz araştırdık, hatta adım adım maddeledik, gelin bir inceleyin.

  1. Öncelikle MyFonts.com/WhatTheFont adresine giriyoruz.
  2. Ardından karşımıza gelen sayfa bizden ya resmin URL adresini yada Bilgisayarımızdaki adresini göstermenizi istiyor. İstersek Gözat seçeneğine tıklayarak resmi Bilgisayarımızdan upload edebiliriz, yada bir internet sitesinden URL girerek resmi upload edebiliriz.
  3. Sonrasında upload ettiğimiz resmi karşımıza getiriyor. Biz upload ettiğimiz resimde neredeki fontu istiyorsak orayı işaretliyoruz.
  4. Son olarak Continue butonuna tıklıyoruz ve yazıya en uygun fontlar karşımıza çıkıyor.
Bu şekilde istediğiniz fontları bulabilirsiniz, ha diyelim ki istediğiniz fontun aynısını bulamadınız dert etmeyin, çünkü site sizin upload ettiğiniz resimde seçtiğiniz yerdeki font ile neredeyse aynı fontları da sizin seçeneğinize sunuyor. Bu şekilde bir siteden on binlerce birbirinden güzel fonta erişebilirsiniz.


2 yorum :

  1. Ooo güzelmiş. Yer imlerine eklemek lâzım. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim bu tarz yararlı bilgileri öğrenmek için sitenin yan tarafında en üstte bulunan "İzle" butonuna tıklayabilirsiniz :)

      Sil