4 Aralık 2018 Salı

Instagram Yakın Arkadaşlar Özelliği Nedir?

  3 yorum
Görüntüleme
Yakın arkadaşlar özelliği Instagram için kullanıma sunuldu. Bu yeni özelliğin ne işe yaradığını okuduğunuz zaman oldukça faydalı bulacaksınız çünkü bu özellik sayesinde uzun süren zahmetli bir işten kurtulmuş oluyorsunuz. İşte Instagram hikayeler için gelen yakın arkadaşlar özelliği.

Instagram Yakın Arkadaşlar Özelliği Nedir?
Instagram hikayeler özelliğinde hikayenizi görmesini istemediğiniz bir çok takipçiniz olabilir. Bunun için yapmanız gereken önceden bu insanları engellemekti. Uzun bir süreç olan engelleme işlemini artık yapmanıza gerek yok. Şimdi sadece yakın arkadaşlarınızı belirliyorsunuz. Bu Twitter’da listeler, Facebook’ta çevrelere benziyor.


Yakın arkadaşlarınızı belirledikten sonra hikayelerinizi sadece bu grupla paylaşabiliyorsunuz. Bu sayede bu gruptan başka kimse paylaşımınızı göremez. Bununla birlikte daha sonra birini de bu gruba kolayca ekleyip başkalarını da paylaşımlarınıza ekleyebilir görmesini sağlayabilirsiniz.

Hepsi bir yana bir başka paylaşımınız için herkesin görmesini sağlayabilir ya da yine başka bir paylaşımda yakın arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabilirsiniz.

3 yorum :

  1. Meraklıları veya ihtiyaç duyanları muhakkak vardır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok istenilen bir özellikti, bu nedenle çıkarıldığını düşünüyorum :)

      Sil
  2. Bu özelliğin ne işe yaradığını pek anlamadım bu işinde meraklısı varki çıkartıldı.

    YanıtlaSil