1 Aralık 2018 Cumartesi

Huawei Nova 4 ile geliyor!

  2 yorum
Görüntüleme

Huawei artık yeni akıllı telefon modelleri ile pazar payını daha da artırmak istiyor. Son zamanlarda katlanabilir telefon konusunda Samsung ile kıyasıya mücadele eden Huawei, şimdi ise ekrana gömülü kameralı telefonu ile rekabete hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde yaşanılan gelişmeye göre Huawei Nova 4 ekrana gömülü kamera modeli ile geleceği iddia edildi.

Huawei Nova 4 ekrana gömülü kamera ile geliyor!
Geçtiğimiz Temmuz ayında Kirin 970 işlemcili Nova 3 modelini kullanıcıya sunan Huawei, Nova 4 için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Geride bıraktığımız saatlerde Huawei, Weibo üzerinden Nova 4‘e ait olan bir poster yayınladı.

Yayınlanan poster ile birlikte oldukça dikkat çeken bir detaya yer veren Huawei, yeni akıllı telefon modelinin ekrana gömülü kamera ile üretileceğini işaret etti


Huawei’nin Temmuz ayında lanse etmiş olduğu Nova 3 modelinde kullanılan arka panel tasarımının Nova 4 ile devam edeceği belirtiliyor. Yeni model akıllı telefonun Nova 3 ile arasındaki olan en büyük fark ise baştan aşağıya yenilenmiş ve tamamen çerçevesiz ekran tasarımı olarak gösteriliyor.

Bunun haricinde Nova 3‘te kullanılan Kirin 970 işlemcisinin yerine Nova 4‘te, yapay zekasıyla ön plana çıkan 7 nm Kirin 980 işlemcisi alacak. Şimdilik bu yeni model telefon hakkında tüm bilenenler bunlarla sınırlı.

2 yorum :